De unieke ligging van Villa 60 maakt deze woonst extra interessant

Vanuit de lucht

De groene omgeving is het eerste wat u zal opvallen wanneer u Villa 60 bezoekt. Alle beplanting rondom en de (niet bebouwbare) omgeving achteraan (landbouwgrond) zorgt voor het ultieme gevoel van privacy.

Nabije omgeving

De buurt waar Villa 60 ligt wordt ook wel "Lier-Noord" genoemd. Belangrijkste punten zijn de nabijheid van de ring (die Lier bijna helemaal omcirkelt), de site van Carrefour (met winkels als de hypermarkt Carrefour, Brico, Auto 5, Pizza Hut, Shell, Quick, Leonidas, enz...), de school en kerk om de hoek.

Kortbij kan u ook naar het recyclagepark en zit u zo op weg naar buurgemeentes en steden als Duffel, Lint, Boechout en Koningshooikt. Ook met de fiets en te voet bent u zo waar u wenst.

Steek de straat over en u komt in "Hoog-Lachenen", een gebied tussen Lier en Duffel met vele weilanden, kronkelende baantjes en boerderijen.

Centraal in België

Lier bevind zich centraal in Vlaanderen, tussen Antwerpen en Mechelen. In minder dan 20 minuten bent u aan de E19 (autostrade Antwerpen - Brussel) of E313 (autostrated Antwerp - Luik).

Deze omgeving mag dan wel dicht bij Antwerpen en Mechelen liggen, de Lierenaars noemen hun eigen woonplaats "het stad" waardoor er vooral lokaal geleefd en gewinkeld wordt.